Nando’s Harrogate

Set within a conservation area and occupying a 1960’s building the decision was taken to reveal the bare bones of the 60’s structure. We approached the design from a more industrial starting point then put back rich, warm timber floors, reclaimed wall cladding & complimented it all with mottled walls painted by a Dutch wall artist.

The walls were painted in an Earthcote finish which originates in South Africa and is made entirely from natural products and pigments…a subtle nod to the South African heritage of the client and brand.

The space was brought to life with a pop of colour which comes from hand beaded chandeliers that were designed by STAC and manufactured by the Massai tribe in Kenya, Africa.

A play of light and shadow leaves a message on the wall whilst the yellow mesh wine display is made from the lift cage that was removed from site when the original lift was decommissioned.

This project has been shortlisted for a Restaurant & Bar Design Award 2016.